PLASARE COMANDA

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online, telefonic sau mesaj whatsapp

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat "Adauga in cos" va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.

Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Pasul urmator" si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

Metoda de livrare (Livrare prin Curier rapid

Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).

Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (NUMERAR la livrarea coletului sau prin CARD )

Cu ajutorul adresei de email furnizata si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica / sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comenzile pot fi plasate si fara a creea un cont. Urmarirea comenzilor in acest caz se poate prin accesarea sectiunii "Urmarire comanda fara cont" unde introduceti adresa de email si numarul comenzii.

Dupa ce ati urmat pasii comenzii este necesar sa bifati casuta cu termeni si conditii si sa apasati butonul "TRIMITE COMANDA"

Urmeaza sa primiti pe email confirmarea creearii contului de client, daca ati optat si un alt email cu sumarul comenzii si numarul acesteia.

Cu o zi inainte de livrare urmeaza sa primiti numarul AWB si link de urmarire a comenzii pana ce ajunge la dvs.


Produs adaugat cu succes pentru comparatie