Arome 9

 • ACVATICE

  ACVATICE
  răcoritoare și pline de inspiraţie
  Inspirate de o briză răcoritoare, de o aventură de vacanţă, de o ploaie de vară. Simple, moderne, vesele și fără caracter obligatoriu. Sunt ideale în situaţiile în care îţi poţi permite mai multă libertate.

 • CHYPRE

  CHYPRE
  ademenitoare şi ispititoare
  Familia de parfumuri chypre evocă mirosul eșarfelor de mătase şi al mănușilor elegante. Se potriveşte femeilor cu un caracter puternic, intrigante şi senzuale. Nota chypre îţi conferă curaj.

 • CITRICE

  CITRICE
  vesele şi pline de energie
  Eşti o persoană sociabilă, veselă și energică?
  Apreciezi libertatea, comoditatea și confortul în orice situaţie. Aromele de citrice îţi adăugă energie, îţi evidenţiază temperamentul și, în plus, îţi conferă o stare de spirit pozitivă.

 • FLORALE

  FLORALE
  frumoase şi feminine
  Este familia cea mai cuprinzătoare de arome, unde poţi experimenta aromele cu încredere și poţi să le schimbi în funcţie de ocazie. Caracterul romantic, intimidant şi senzual al parfumului a fost creat tocmai pentru a sublinia feminitatea. 

 • FOUGERE

  FOUGERE
  seducător de masculine
  Concepute pentru bărbaţii care apreciază stilul clasic, legaţi de canoanele masculinităţii tradiţionale. Acestea sunt compoziţii care subliniază minunat profesionalismul și stilul bărbaţilor maturi.

 • LEMNOASE

  LEMNOASE
  rafinate şi cu clasă
  Senzuală, misteriosă, neconvenţională şi elegantă ... astfel este descrisă familia aromelor lemnoase. Aceste adjective se potrivesc, de asemenea, caracterului femeilor care aleg să fie încrezătoare și să atragă atenţia.

 • NUTRICODE

  Linia inovatoare a suplimentelor alimentare NUTRICODE a fost creată din pasiunea pentru inovație și din înțelegere profundă a nevoilor omului modern.

 • ORIENTALE

  ORIENTALE
  intense şi neîmblânzite
  Arome asociate cu ţările din Orientul Îndepărtat, care amintesc de călătorii exotice, locuri misterioase şi situaţii intrigante.
  Ideale pentru femeile curajoase şi senzuale.

Produs adaugat cu succes pentru comparatie