Ceai Sunt 6 produse.

  • Colectia: Ceaiuri Capacitate: 75 gCeai negru Yunnan Ceai negru Yunnan conține flori de hibiscus, flori de iasomie, petale de galbenele si afine uscate precum și arome naturale de piersică.

  • Colectia: Ceaiuri Capacitate: 30 gEste un ceai nobil, alb, cu petale de trandafir, cu o aromă uşor florală și un gust armonios, care încântă cu catifelarea sa. Aceasta este o compoziție foarte subtilă, cu un gust ușor dulce, bogată în vitaminele A și E, precum și în polifenoli.

  • Colectia: Ceaiuri Capacitate: 75 gCeai Verde Gunpowder Ceaiul nostru verde din categoria Gunpowder provine din provincia chineză Zhejiang. Denumirea categoriei este legată de aspectul ceaiului, ale cărui frunze, înrolate strâns în bile mici,

  • Colectia: Ceaiuri Capacitate: 75 gCeai rosu Pu-erh Este un excelent ceai roșu, care conține vișine uscate și aronia precum și delicate petale de trandafir, a cărui aromă bogată se împletește minunat cu subtila notă de vișine. Conține, printre altele, seleniu natural asimilabil, vitamina E și preţioasele flavonide.

  • Colectia: Ceaiuri Capacitate: 75 gGustul excelent, profund și misterios, și culoarea de smarald a ceaiului Oolong iau naștere în procesul de semi-fermentare a frunzelor. Aroma infuziei, care seduce cu notele de coacăze negre, conține polifenoli benefici pentru sănătate.

  • Colectia: Ceaiuri Capacitate: 75 gCombinația dintre ceaiul negru Ceylon, uleiul natural de bergamotă din Italia, coaja de portocală, petalele de albăstrea și mirtul de lămâie formează o variație citrică unică a ceaiului clasic Earl Grey. Baza acestei băuturi nobile provine din Sri Lanka, unde frunzele de ceai își dezvoltă pe deplin gustul, după care,...

Produs adaugat cu succes pentru comparatie