Ce sunt feromonii .“Atracţia chimică”

Ce sunt feromonii .“Atracţia chimică”

Ce sunt feromonii .“Atracţia chimică”

Feromonii (greacă - a purta, a informa) mai sunt denumiți "hormoni exteriori". Ei sunt grupări chimice, molecule care chiar în diluții foarte mari, au rolul de a transmite semnalele, mesajele. Pielea este principalul organ care emana feromoni prin glandele sudoripare.

Feromonii reprezintă acele substanţe chimice pe care nu le vedem. Aceste substante nu au nici o aroma, nici miros, dar sunt suficient de puternici pentru a determina anumite reactii acelor din jur.

Relatiile sexuale sunt puternic influentate de feromoni. Efectele feromonilor asupra organismului de sex opus sunt reprezentate de: incredere, atractie sexuala, calm si putina agresivitate.

Este suficienta doar o mica cantitate de parfum pe gat si la inchieturi pentru ca magia sa se produca automat. Actioneaza ca un magnet si de asemenea creste si senzualitatea si asigurand o emotie pozitiva.

Parfumul cu feromoni se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor pentru a mari atractia in cazul unui moment de cucerire. Exista o gama  variata de parfumuri care cu siguranta vor incanta toate simturile. Acestea pot avea note orientale sau alte arome subtile ce invaluie trupul intr-o mireasma delicata.

Parfumurile contin o cantitate suficienta de feromoni pentru o utilizare destul de indelungata.

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*
Produs adaugat cu succes pentru comparatie