Ce este FIT 6 ?

Ce este FIT 6 ?

O inovație în LUMEA KILOGRAMELOR PIERDUTE - pierdere în greutate naturală fără efectul yo-yo.

Programul FIT6 este o metodă inovatoare de reducere a greutății, care a fost creată de specialiștii în dietetică clinică.
Scopul programului nu este doar de a pierde kilogramele in exces, dar, de asemenea, pentru a spori confortul vieții, pentru a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră și starea fizică și mentală.


6 PAȘI pentru o siluetă ideală
Știm cât de importante sunt suportul și motivația. Din cauza lipsei lor, adesea oprim dieta, simțindu-ne neputincioși și întorcându-ne la obiceiurile noastre vechi, nesănătoase. 
Procesul de slăbirea este unul dificil pentru organism, chiar dacă nu îl resimți la nivel fizic. Prin urmare, FIT6 furnizează corpului nutrienți de calitate superioară, sub formă de suplimente inovatoare NUTRICODE. Pentru fiecare etapă de slăbire există un set diferit de produse, care răspunde în mod ideal nevoilor corpului dintr-un anumit moment.
Programul constă în trei etape împărțite în șase pași de pierdere în greutate și o etapă suplimentară de tranziție în faza de menținere.

Fiecare pas durează o lună. Cu cât mai multe kilograme trebuie să pierdeți, cu atât mai mulți pași trebuie să parcurgeți. Puteți renunța la faza de dietă și puteți începe menținerea în orice moment.

Cum accesez programul FIT6?
Programul FIT6 se accesează prin achiziționarea

Etapei 1: Suplimentul Nutricode Inner Balance destinat FIT6 ce conține în pachet planul alimentar, regulile și recomandările pentru primele 30 de zile, astfel încât să atingeți cele mai bune rezultate. Dacă nu ați atins obiectivul final de scădere în greutate, veți continua cu achiziționarea

Etapei 2: Suplimentul Slim Extreme destinat FIT6 care conține un alt plan alimentar pentru următoarele 30 de zile. În Etapa 3 se achiziționează Vitality Boost aferent programului FIT6 ce conține un alt plan alimentar.

Se continuă apoi cu Etapa 4, Etapa 5, Etapa 6 în funcție de cât de repede vă atingeți obiectivul.

Indiferent în ce etapa sunteți, dacă obiectivul este atins, puteți achiziționa Etapa de Menținere, astfel încât să preveniți efectul yo-yo.

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*
Produs adaugat cu succes pentru comparatie