ETAPA 1 FIT 6

ETAPA 1 FIT 6

PREVENTIA IMPOTRIVA INFLAMATIILOR

În prima etapă a programului, reducem inflamația organismului care rezultă dintr-o alimentație incorectă. Scopul nu este doar pierderea în greutate, dar și curățarea și dezintoxicarea corpului.

Dieta ta va fi mai naturală, ceea ce va reduce procesele inflamatorii, îmbunătățind astfel starea generală de sănătate și încetinind procesele de îmbătrânire.  Rezultate? Ajută la pierderea în greutate și reducerea procentului de grăsime din organism. De asemenea o alimentație corectă îmbunătățește și starea de spirit. 

Există o restricție a consumului de zahăr rafinat și de făinoase, precum și de produse procesate în general. În unele cazuri, reducerea consumului de zahăr poate provoca dureri de cap și un sentiment de slăbiciune. Acest lucru este normal în primele zile după începerea programului. După, organismul se obișnuiește și simptomele dispar.

De unde vine noțiunea de Prevenirea inflamației”?

Prin urmare, există, de fapt, o reducere a consumului de produse nutriționale care provoacă inflamația organismului, în timp ce consumul de produse cu activitate antiinflamatoare crește.

Care sunt așteptările?

În primul rând, va exista o reducere a volumului corpului, pierdere în greutate, îmbunătățirea generală a sănătății și a stării de bine.

S-a confirmat faptul că la persoanele obeze s-a remarcat o rată crescută de inflamație a organismului. Procentul de grăsime corporală afectează acești indicatori. Această inflamație creează condiții ideale pentru dezvoltarea unor probleme de sănătate, a bolilor legate de obezitate și afecțiuni cum sunt cele cardiace, diabetul, boala Alzihemer etc. Totodată, inflamația organismului reduce capacitatea de a pierde în greutate și în volumul corpului.

Acționând tocmai de la sursa problemei, vom atinge obiectivul - pierdem în greutate și reducem grăsimea corporală mai repede, fără a trebui să consumăm produse foarte procesate.

etapa1

Adauga in cos

Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*
Produs adaugat cu succes pentru comparatie