De ce sa iubesti APA MICELARA

De ce sa iubesti APA MICELARA

Ce sunt micelele?

Micelele sunt grupari de molecule cu componente apoase si uleioase.Aceasta combinatie ingenioasa permite curatarea impuritatilor.

Apa micelara este un produs eficien si delicat.

Știm că ai o viață plină și timpul nu e mereu de partea ta. Însă curățarea zilnică a tenului este foarte importantă! Pe termen lung, tenul tău îți va mulțumi.

DIMINEAȚA

Atunci când tu dormi, pielea ta se regenerează – formează celule noi și produce sebum. Însă, din cauza excesului de sebum și a celulelor moarte, porii se pot astupa. Mai mult decât atât, frecarea feței de așternuturi împinge și mai mult impuritățile în pori, favorizând apariția coșurilor și a punctelor negre.

Curățarea de dimineață previne blocarea porilor și ajută pielea delicată a feței să aibă un aspect sănătos și radiant în mod natural.

    SEARA

Demachierea de seară ajută la îndepărtarea bacteriilor, sebumului, machiajului și a impurităților adunate peste zi, prevenind astfel blocarea porilor și iritarea tenului. Cea mai clară dovadă este chiar perna ta: te-ai uitat vreodată ce rămâne pe ea dacă adormi machiată?

DE CE SĂ IUBEȘTI APA MICELARĂ:

  • Curăță în profunzime și permite tenului să respire.

  • Îndepărtează simplu machiajul

  • Hidratează profund tenul.

  • O poți folosi cu încredere și pe zonele sensibile ale ochilor și buzelor.

  • Conține uleiuri prețioase și vitamine.

Acest produs il gasiti pe site-ul nostru parfumurifm.ro, in sectiunea Make-up - Demachierea FM mi03 - Soluţie micelară pentru demachiere
Leave your reply

*
**Not Published
*Site url with http://
*
Produs adaugat cu succes pentru comparatie